Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hatfields & McCoys

Hatfields & McCoys

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Hatfields & McCoys på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, History, Romance, War, Western
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kevin Costner, Bill Paxton, Matt Barr, Tom Berenger
Spilletid: 290 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Efter borgerkrigen vender to nære venner og naboer tilbage til deres hjem. Men spændinger og bitterhed eksploderer i en desperat krig.


Se Hatfields & McCoys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hatfields & McCoys (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hatfields & McCoys (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hatfields & McCoys herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hatfields & McCoys er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hatfields & McCoys (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar