Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hatfields & McCoys

Hatfields & McCoys

31/03/2017 | Flixfilm

Se Hatfields & McCoys på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, History, Romance, War, Western
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kevin Costner, Bill Paxton, Matt Barr, Tom Berenger
Spilletid: 290 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Efter borgerkrigen vender to nære venner og naboer tilbage til deres hjem. Men spændinger og bitterhed eksploderer i en desperat krig.


Se Hatfields & McCoys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHatfields & McCoys (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hatfields & McCoys (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hatfields & McCoys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hatfields & McCoys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hatfields & McCoys (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar