Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hating Peter Tatchell

Hating Peter Tatchell

20/05/2021 | Flixfilm

Hating Peter Tatchell på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: Christopher Amos
Skuespillere: Ian McKellen, Stephen Fry, Peter Tatchell
Spilletid: 91 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Denne dokumentar følger den homoseksuelle aktivist Peter Tatchell fra hans unge år til hans kamp for retfærdighed omgivet af kontroverser og politisk uro.Se Hating Peter Tatchell på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hating Peter Tatchell havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hating Peter Tatchell på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hating Peter Tatchell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hating Peter Tatchell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hating Peter Tatchell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hating Peter Tatchell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar