Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Haunt

15/11/2016 | Flixfilm

Se Haunt på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Scott Beck, Bryan Woods
Skuespillere: Katie Stevens, Will Brittain, Lauryn Alisa McClain, Andrew Caldwell
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da en teenager flytter til et nyt hus med sin familie og falder for nabopigen, låser deres unge følelser op for en alternativ dimension.


Se Haunt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHaunt havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Haunt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Haunt herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Haunt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Haunt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar