Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Haunt

15/11/2016 | Flixfilm

Haunt på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Scott Beck, Bryan Woods
Skuespillere: Katie Stevens, Will Brittain, Lauryn Alisa McClain
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en teenager flytter til et nyt hus med sin familie og falder for nabopigen, låser deres unge følelser op for en alternativ dimension.

Haunt havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Haunt på YouTube.Se Haunt på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Haunt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Haunt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Haunt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Haunt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar