Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Haunted – Latin America

Haunted – Latin America

31/03/2021 | Flixfilm

Se Haunted – Latin America på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Drama, Horror
Instruktør: Lewis Gilbert
Skuespillere: Aidan Quinn, Kate Beckinsale, Anthony Andrews, John Gielgud
Spilletid: 108 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Rigtige menneskers skrækindjagende fortællinger om det uhyggelige, uforklarlige og overnaturlige vækkes til live i dramatiske genopførelser i denne realityserie.

Haunted – Latin America (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Haunted – Latin America på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Haunted – Latin America (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Haunted – Latin America (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Haunted – Latin America, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Haunted – Latin America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar