Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Haunted

14/05/2021 | Flixfilm

Se Haunted på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Horror, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Vanda Chaloupková, Hana Baronová, Vojtech Hýzdal
Spilletid: 24 min
Land: Czech Republic, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Virkelige personer sidder sammen med venner og familie og fortæller forfærdelige, sande historier, de har oplevet, som bliver genskabt via rystende rekonstruktioner.

Haunted (Hjemsøgt: Overnaturlige oplevelser) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Haunted på Netflix
Anmeldelse: Haunted

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Haunted (Hjemsøgt: Overnaturlige oplevelser) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Haunted (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Haunted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Haunted (Hjemsøgt: Overnaturlige oplevelser) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Haunted

  1. Anne Merete - kl. 21:00, 03-11-2018:

    Underholdende, men heller ikke mere end det, ikke skræmmende eller noget i den stil.

  2. Christina - kl. 22:49, 04-11-2018:

    Jeg føler mig lidt holdt for nar.
    Hvis de virkelig er virkelige historier, så er der mange løse ender de ikke har taget med, eller fortæller til slut, som man ellers ville gøre. Burde ikke være lovligt at skrive noget er rigtige hændelser, når det så tydeligt er løgn. Men virkelig gode historier.! Værd at se.!

    Skriv kommentar