Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Haunted

11/10/2019 | 2 kommentarer

Se Haunted på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Horror, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Vanda Chaloupková, Hana Baronová, Vojtech Hýzdal, Janek Gregor
Spilletid: 24 min
Land: USA, Czech Republic
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Resumé: Virkelige personer sidder sammen med venner og familie og fortæller forfærdelige, sande historier, de har oplevet, som bliver genskabt via rystende rekonstruktioner.


Se Haunted på Netflix


Anmeldelse: Haunted

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Haunted (Hjemsøgt: Overnaturlige oplevelser) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Haunted (Hjemsøgt: Overnaturlige oplevelser) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Haunted herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Haunted (Hjemsøgt: Overnaturlige oplevelser) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Haunted (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.2 kommentarer til Haunted

  1. Anne Merete - kl. 21:00, 03-11-2018:

    Underholdende, men heller ikke mere end det, ikke skræmmende eller noget i den stil.

  2. Christina - kl. 22:49, 04-11-2018:

    Jeg føler mig lidt holdt for nar.
    Hvis de virkelig er virkelige historier, så er der mange løse ender de ikke har taget med, eller fortæller til slut, som man ellers ville gøre. Burde ikke være lovligt at skrive noget er rigtige hændelser, når det så tydeligt er løgn. Men virkelig gode historier.! Værd at se.!

    Skriv kommentar