Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

11/05/2020 | Flixfilm

Se Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Donick Cary
Skuespillere: Adam Horovitz, Nick Offerman, Rosie Perez, Adam Scott
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Kom med på bevidsthedsudvidende op- og nedture, når berømtheder deler deres sjove og skøre historier via blandt andet animationer og genopførelser i denne dokumentar.


Se Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHave a Good Trip: Adventures in Psychedelics havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar