Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Have You Ever Seen Fireflies?

Have You Ever Seen Fireflies?

09/04/2021 | Flixfilm

Se Have You Ever Seen Fireflies? på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Andaç Haznedaroglu
Skuespillere: Ecem Erkek, Devrim Yakut, Engin Alkan, Merve Dizdar
Spilletid: 113 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Den oprørske, bramfri Gülseren håndterer ensomhed, kærlighed og tab omgivet af politisk uro og social forandring.

Have You Ever Seen Fireflies? havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Have You Ever Seen Fireflies? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Have You Ever Seen Fireflies? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Have You Ever Seen Fireflies? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Have You Ever Seen Fireflies?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Have You Ever Seen Fireflies? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar