Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Have You Seen the Listers?

Have You Seen the Listers?

01/02/2019 | Flixfilm

Se Have You Seen the Listers? på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Eddie Martin
Skuespillere: N/A
Spilletid: 86 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Denne dokumentar tegner et ærligt portræt af den australske gadekunstner Anthony Listers spirende karriere og personlige problemer.


Se Have You Seen the Listers? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHave You Seen the Listers? havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Have You Seen the Listers? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Have You Seen the Listers? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Have You Seen the Listers? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Have You Seen the Listers? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar