Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Have You Seen the Listers?

Have You Seen the Listers?

01/02/2019 | Flixfilm

Have You Seen the Listers? på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Eddie Martin
Skuespillere: N/A
Spilletid: 86 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Denne dokumentar tegner et ærligt portræt af den australske gadekunstner Anthony Listers spirende karriere og personlige problemer.

Have You Seen the Listers? havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Have You Seen the Listers? på YouTube.Se Have You Seen the Listers? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Have You Seen the Listers? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Have You Seen the Listers? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Have You Seen the Listers?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Have You Seen the Listers? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar