Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Haven

07/01/2015 | Flixfilm

Se Haven på Netflix

Indspilningsår: 2010–2015
Genre: Crime, Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Emily Rose, Lucas Bryant, Eric Balfour, Richard Donat
Spilletid: 60 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Med politiet i hælene flygter et par lyssky forretningsmænd til Cayman Islands, hvor deres handlinger får en lokal mand til at begå en chokerende forbrydelse.


Se Haven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Haven havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Haven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Haven herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Haven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Haven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar