Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Havets stolte sønner

Havets stolte sønner

25/03/2023 | Flixfilm

Havets stolte sønner på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ombord på et nedslidt krigsskib bliver en vanæret kommandant og hans uerfarne besætning bedt om at udføre en af ​​2. verdenskrigs mest vovede missioner.Se Havets stolte sønner på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Havets stolte sønner havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Havets stolte sønner på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Havets stolte sønner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Havets stolte sønner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Havets stolte sønner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Havets stolte sønner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar