Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Havoc

01/12/2013 | Flixfilm

Se Havoc på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Barbara Kopple
Skuespillere: Anne Hathaway, Bijou Phillips, Shiri Appleby, Michael Biehn
Spilletid: 85 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: To velhavende forstædspiger vil udforske gangsterlivet i California, mener ender med at kolliderer med en Latino bande i East Los Angeles.


Se Havoc på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHavoc havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Havoc ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Havoc herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Havoc er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Havoc stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar