Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Hawaiian Gardens

Hawaiian Gardens

01/06/2023 | Flixfilm

Hawaiian Gardens på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: N/A
Instruktion: Percy Adlon
Skuespillere: Tzi Ma, Richard Roundtree, Rodney Rincon
Spilletid: 110 min
Land: Germany, United States
Sprog: German
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Livet i en californisk kystby kompliceres for en 17-årig pige, da hun vikles ind i et kompliceret trekantsdrama med en it-millionær og en jaloux romanforfatter.



Se Hawaiian Gardens på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hawaiian Gardens havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hawaiian Gardens på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hawaiian Gardens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hawaiian Gardens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hawaiian Gardens, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hawaiian Gardens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar