Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hayat Öpücügü

Hayat Öpücügü

10/03/2017 | Flixfilm

Se Hayat Öpücügü på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Metin stopper endelig med at se undergang og ulykke rundt om hvert hjørne, da han møder den livlige Hayat, men hun har sine egne planer om selvransagelse.


Se Hayat Öpücügü på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHayat Öpücügü havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hayat Öpücügü ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hayat Öpücügü herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hayat Öpücügü er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hayat Öpücügü stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar