Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Haywire

02/03/2016 | Flixfilm

Se Haywire på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Steven Soderbergh
Skuespillere: Gina Carano, Michael Angarano, Channing Tatum, Debby Lynn Ross
Spilletid: 93 min
Land: Ireland, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En sidsteøjebliksmission i Dublin får et dødbringende udfald for den smukke, hemmelige agent Mallory Kane, da hun indser, at hun er blevet forrådt.


Se Haywire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHaywire havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Haywire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Haywire herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Haywire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Haywire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar