Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Haywire

02/03/2016 | Flixfilm

Haywire på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Steven Soderbergh
Skuespillere: Gina Carano, Ewan McGregor, Michael Fassbender
Spilletid: 93 min
Land: Ireland, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En sidsteøjebliksmission i Dublin får et dødbringende udfald for den smukke, hemmelige agent Mallory Kane, da hun indser, at hun er blevet forrådt.

Haywire havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Haywire på YouTube.Se Haywire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Haywire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Haywire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Haywire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Haywire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar