Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hazel Brugger: Tropical

Hazel Brugger: Tropical

02/12/2020 | Flixfilm

Se Hazel Brugger: Tropical på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: J. Patrick Arbeiter
Skuespillere: Hazel Brugger
Spilletid: 58 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I denne standup-special byder komikeren Hazel Brugger på sit lette syn på ustyrlige gæs, snakkesalige gynækologer, tyske banklån og meget mere.

Hazel Brugger: Tropical havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hazel Brugger: Tropical på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hazel Brugger: Tropical ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hazel Brugger: Tropical stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hazel Brugger: Tropical, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hazel Brugger: Tropical er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar