Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hazing

24/01/2017 | Flixfilm

Se Hazing på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Pablo Aragüés
Skuespillere: Nicolás Coronado, Javier Butler, Lucía Ramos, Alejandra Onieva
Spilletid: 92 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: En førsteårsstuderende og hans kæreste udsættes på universitetet for brutale, ydmygende optagelsesritualer, men de håndterer dem på hver sin måde.


Se Hazing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHazing havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hazing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hazing herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hazing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hazing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar