Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » HBO-serier kommer på Netflix

HBO-serier kommer på Netflix

03/07/2023 | Flixfilm
‘True Blood’ kommer snart på Netflix.

Det er blot få uger siden at rygtebørsen på det store internet gik amok, da det forlød at konkurrenten HBO ville sælge serier til Netflix.

Det var imidlertid ikke blot rygter for Netflix kan nu afsløre, at flere HBO-serier er på vej til streamingtjenesten.

I USA kan Netflix-medlemmerne allerede nu streame alle episoder af komedieserien ‘Insecure’, mens storserier som ‘Band of Brothers’,’The Pacific’, ‘Six Feet Under’, og ‘Ballers’ bliver tilføjet de kommende måneder.

Det er på nuværende tidspunkt om ovennævnte serier også bliver tilgængelige i Danmark.

Netflix kan dog bekræfte, at alle 7 sæsoner af den amerikanske fantasy dramaserie ‘True Blood’ vil bliver tilgængelige for de danske medlemmer inden længe.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘True Blood’ fra 2008 foregår i en nær fremtid hvor vampyrer takket være syntetisk blod har de ikke brug for et menneskeligt fix og kan gå frit blandt de levende. I serien medvirker bl.a. Rutina Wesley, Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammell og Ryan Kwanten.

LÆS OGSÅ:   Se første hårrejsende trailer til 'Huset Ushers fald'

Selvom serierne nu indtager Netflix, så vil de fortsat kunne streames på streamingtjenesten HBO Max.

Ejerne af HBO, Warner Bros. Discovery, har længe været under økonomisk pres og de er derfor nødsaget til at finde ekstra indtægter. Derfor har de valgt det overraskende træk at sælge serier til en konkurrent.

Man skal dog nok ikke forvente, at se de store HBO-serier som ‘Game of Thrones, ‘Succession’, ‘The Sopranos’ og ‘The Wire’ på Netflix indenfor nærmeste fremtid, da umiddelbart kun har valgt at sælge serier med nogle år på bagen for ikke at drive kunderne væk fra deres egen streamingtjeneste.
Skriv kommentar