Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » He Even Has Your Eyes

He Even Has Your Eyes

01/05/2017 | Flixfilm

Se He Even Has Your Eyes på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Lucien Jean-Baptiste
Skuespillere: Lucien Jean-Baptiste, Aïssa Maïga, Zabou Breitman, Vincent Elbaz
Spilletid: 95 min
Land: France, Belgium
Sprog: French, Wolof, Romanian, Norwegian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da det fransk-afrikanske par Paul og Sali opdager, at det barn, de har ventet på at adoptere, er hvidt, opstår der kaos og konfrontationer i familien.


Se He Even Has Your Eyes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHe Even Has Your Eyes havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om He Even Has Your Eyes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til He Even Has Your Eyes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til He Even Has Your Eyes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at He Even Has Your Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar