Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » He Got Game

He Got Game

01/01/2016 | Flixfilm

Se He Got Game på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Spike Lee
Skuespillere: Denzel Washington, Ray Allen, Milla Jovovich, Rosario Dawson
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En indsat får et løfte om tidlig prøveløsladelse, hvis han kan overtale guvernørens søn til at spille for guvernørens gamle skole i denne film af instruktøren Spike Lee.


Se He Got Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


He Got Game havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om He Got Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til He Got Game:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til He Got Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at He Got Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar