Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » He-Man and the Masters of the Universe

He-Man and the Masters of the Universe

18/08/2022 | Flixfilm

He-Man and the Masters of the Universe på Netflix

Produktionsår: 2021–2022
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Kaye, Antony Del Rio, Kimberly Brooks
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Teenageren Adam og hans brogede gruppe af helte får øjnene op for Grayskulls legendariske styrke og bliver kaldet til at forsvare Eternia mod den onde Skeletor.

He-Man and the Masters of the Universe (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til He-Man and the Masters of the Universe på YouTube.Se He-Man and the Masters of the Universe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om He-Man and the Masters of the Universe (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at He-Man and the Masters of the Universe (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame He-Man and the Masters of the Universe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til He-Man and the Masters of the Universe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar