Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » He-Man and the Masters of the Universe

He-Man and the Masters of the Universe

16/09/2021 | Flixfilm

Se He-Man and the Masters of the Universe på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Antony Del Rio, Grey Griffin, David Kaye
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Teenageren Adam og hans brogede gruppe af helte får øjnene op for Grayskulls legendariske styrke og bliver kaldet til at forsvare Eternia mod den onde Skeletor.

He-Man and the Masters of the Universe (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se He-Man and the Masters of the Universe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om He-Man and the Masters of the Universe (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at He-Man and the Masters of the Universe (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame He-Man and the Masters of the Universe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til He-Man and the Masters of the Universe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar