Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » He Named Me Malala

He Named Me Malala

01/01/2018 | Flixfilm

Se He Named Me Malala på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Davis Guggenheim
Skuespillere: Malala Yousafzai, Ziauddin Yousafzai, Toor Pekai Yousafzai, Khushal Yousafzai
Spilletid: 88 min
Land: USA, United Arab Emirates
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Denne dokumentar fortæller historien om en pakistansk pige, som blev skudt fordi, hun var fortaler for pigers uddannelse, hendes overlevelse og hendes fortsatte indsats.


Se He Named Me Malala på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHe Named Me Malala havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om He Named Me Malala ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til He Named Me Malala herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til He Named Me Malala er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at He Named Me Malala stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar