Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » He Never Died

He Never Died

18/03/2016 | Flixfilm

Se He Never Died på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Jason Krawczyk
Skuespillere: Henry Rollins, Booboo Stewart, Kate Greenhouse, Jordan Todosey
Spilletid: 99 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En tilbagetrukket udødelig, der er afhængig af menneskekød, men prøver at blive "clean", sendes tilbage i samfundet af en flok bøller og sin stort set ukendte datter.


Se He Never Died på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


He Never Died havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om He Never Died ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til He Never Died:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til He Never Died er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at He Never Died stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar