Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » He Never Died

He Never Died

18/03/2016 | Flixfilm

He Never Died på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Jason Krawczyk
Skuespillere: Henry Rollins, Booboo Stewart, Kate Greenhouse
Spilletid: 2 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En tilbagetrukket udødelig, der er afhængig af menneskekød, men prøver at blive "clean", sendes tilbage i samfundet af en flok bøller og sin stort set ukendte datter.

He Never Died havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til He Never Died på YouTube.Se He Never Died på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om He Never Died ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at He Never Died stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame He Never Died, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til He Never Died er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar