Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Head Full of Honey

Head Full of Honey

03/05/2020 | Flixfilm

Se Head Full of Honey på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Til Schweiger
Skuespillere: Nick Nolte, Matt Dillon, Emily Mortimer, Sophie Lane
Spilletid: 127 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da en bedstefar med Alzheimers kæmper med sin sorg, tager hans barnebarn ham uden at tøve med på en roadtrip for at genopleve hans søde minder.

Head Full of Honey havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Head Full of Honey på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Head Full of Honey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Head Full of Honey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Head Full of Honey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Head Full of Honey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Head Full of Honey

  1. Kent - kl. 19:31, 05-05-2020:

    den version der ligger på netfilx er den amerikanske udgave af filmen, som er med Nick Nolte og fra 2018.

    Skriv kommentar