Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Head to Head

Head to Head

03/08/2023 | Flixfilm

Head to Head på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Morskab møder fare, da en forelsket chauffør og en mekaniker ved en fejl samler en tidligere forbryderkonge op, hvilket bliver starten på et vildt eventyr.Se Head to Head på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Head to Head havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Head to Head på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Head to Head ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Head to Head stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Head to Head, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Head to Head er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar