Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Headhunter

Headhunter

20/12/2013 | Flixfilm

Se Headhunter på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Thriller
Instruktør: Rumle Hammerich
Skuespillere: Lars Mikkelsen, Charlotte Munck, Burkhard Forstreuter, Søren Spanning
Spilletid: 108 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Headhunteren Martin Vinge skal finde en mere egnet arvtager til N.F. Sieger, koncernchef for Danmarks største rederi- og olieimperium, men Sieger har en skjult dagsorden.


Se Headhunter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeadhunter havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Headhunter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Headhunter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Headhunter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Headhunter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar