Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Headhunterne

Headhunterne

05/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Headhunterne på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En headhunter stjæler kunstværker for at opretholde sin overdådige livsstil, men et af de malerier, han er ude efter, tilhører en helt anden slags headhunter.


Se Headhunterne på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Headhunterne havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Headhunterne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Headhunterne herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Headhunterne er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Headhunterne stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar