Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Headhunterne

Headhunterne

05/12/2015 | Flixfilm

Se Headhunterne på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En headhunter stjæler kunstværker for at opretholde sin overdådige livsstil, men et af de malerier, han er ude efter, tilhører en helt anden slags headhunter.


Se Headhunterne på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeadhunterne havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Headhunterne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Headhunterne herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Headhunterne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Headhunterne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar