Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Headhunterne

Headhunterne

05/12/2015 | Flixfilm

Headhunterne på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En headhunter stjæler kunstværker for at opretholde sin overdådige livsstil, men et af de malerier, han er ude efter, tilhører en helt anden slags headhunter.

Headhunterne havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Headhunterne på YouTube.Se Headhunterne på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Headhunterne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Headhunterne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Headhunterne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Headhunterne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar