Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heads and Tails

Heads and Tails

03/03/2021 | Flixfilm

Se Heads and Tails på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Comedy
Instruktør: Georgiy Daneliya
Skuespillere: Kirill Pirogov, Polina Kutepova, Oleg Basilashvili, Leonid Yarmolnik
Spilletid: 86 min
Land: Russia
Sprog: Russian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Efter et slag i hovedet på en natklub forværres den sårede mands helbred, da han nægter at modtage behandling, mens han venter på sin bror.

Heads and Tails havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Heads and Tails på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Heads and Tails ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heads and Tails stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heads and Tails, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heads and Tails er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar