Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Headshot

03/06/2017 | Flixfilm

Se Headshot på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Kimo Stamboel, Timo Tjahjanto
Skuespillere: Iko Uwais, Chelsea Islan, Sunny Pang, Very Tri Yulisman
Spilletid: 118 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian, English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da en ung mand vågner af koma, begynder han langsomt at huske noget om brutal vold, der bringer hans – og lægens – liv i fare.


Se Headshot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Headshot havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Headshot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Headshot:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Headshot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Headshot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar