Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Headspace Guide to Meditation

Headspace Guide to Meditation

01/01/2021 | Flixfilm

Se Headspace Guide to Meditation på Netflix

Indspilningsår: 2021–
Genre: Documentary, Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Andy Puddicombe
Spilletid: 173 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Headspace giver dig et indbydende animeret kig på fordelene ved meditation og byder på forskellige tilgange og guidede meditationer, der kan hjælpe dig i din praksis.

Headspace Guide to Meditation (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Headspace Guide to Meditation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Headspace Guide to Meditation (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Headspace Guide to Meditation (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Headspace Guide to Meditation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Headspace Guide to Meditation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar