Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Headspace Guide to Sleep

Headspace Guide to Sleep

28/04/2021 | Flixfilm

Se Headspace Guide to Sleep på Netflix

Indspilningsår: 2021–
Genre: Documentary, Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Lær mere om at sove bedre med Headspace. Hver episode forklarer udbredte fejlantagelser, giver brugbare tips og slutter med en guidet afslapningsøvelse.

Headspace Guide to Sleep (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Headspace Guide to Sleep på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Headspace Guide to Sleep (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Headspace Guide to Sleep (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Headspace Guide to Sleep, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Headspace Guide to Sleep er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar