Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Headspace: Unwind Your Mind

Headspace: Unwind Your Mind

15/06/2021 | Flixfilm

Se Headspace: Unwind Your Mind på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Andy Puddicombe, Evelyn Lewis Prieto, Ginger Daniels
Spilletid: 15 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Vil du gerne kunne slappe af, meditere og sove dybt? Skræddersy oplevelsen alt efter dit humør og din sindstilstand med denne interaktive special fra Headspace.

Headspace: Unwind Your Mind havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Headspace: Unwind Your Mind på YouTube.Se Headspace: Unwind Your Mind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Headspace: Unwind Your Mind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Headspace: Unwind Your Mind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Headspace: Unwind Your Mind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Headspace: Unwind Your Mind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar