Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Headwinds

Headwinds

17/01/2017 | Flixfilm

Headwinds på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama, Mystery
Instruktion: Jalil Lespert
Skuespillere: Benoît Magimel, Isabelle Carré, Antoine Duléry
Spilletid: 91 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Efter at hans kone er forsvundet på uforklarlig vis, flytter manden med deres to børn tilbage til sin hjemby for at forsøge at komme sig over sorgen og videre i livet.

Headwinds havde premiere på Netflix Danmark den 17. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Headwinds på YouTube.Se Headwinds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Headwinds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Headwinds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Headwinds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Headwinds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar