Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Heal

01/02/2019 | Flixfilm

Se Heal på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Kelly Noonan
Skuespillere: Deepak Chopra, Joseph Dispenza, Gregg Braden, Kelly Turner
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Historier fra åndelige ledere, læger og personer med kroniske sygdomme afslører den stærke forbindelse mellem menneskets psyke og det fysiske helbred.

Heal havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Heal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Heal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar