Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Heal

01/02/2019 | Flixfilm

Se Heal på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Kelly Noonan
Skuespillere: Deepak Chopra, Joseph Dispenza, Kelly Turner, Marianne Williamson
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Historier fra åndelige ledere, læger og personer med kroniske sygdomme afslører den stærke forbindelse mellem menneskets psyke og det fysiske helbred.


Se Heal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeal havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar