Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Healer

08/06/2020 | Flixfilm

Healer på Netflix

Produktionsår: 2014–2015
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ji Chang-Wook, Park Min-Young, Tae-Mi
Spilletid: 25S min
Land: South Korea
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.5

Handling: En stjernereporter, en journalist og en mand, der går under navnet "Healer", bliver bragt sammen af en hændelse, der skjuler mørke sandheder.

Healer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Healer på YouTube.Se Healer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Healer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Healer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Healer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Healer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar