Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Healing

15/11/2017 | Flixfilm

Se Healing på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Craig Monahan
Skuespillere: Hugo Weaving, Don Hany, Xavier Samuel, Mark Leonard Winter
Spilletid: 112 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Efter 18 år i fangenskab overføres en næsten nedbrudt mand til et mindre restriktivt fængsel, hvor et rehabiliteringsprojekt for fugle giver ham et glimt af håb.


Se Healing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHealing havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Healing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Healing herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Healing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Healing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar