Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Health Is Wealth

Health Is Wealth

06/11/2022 | Flixfilm

Health Is Wealth på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Talk-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: April Ramsey
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Hvornår er det i orden ikke at prioritere sit helbred? Denne dokumentar undersøger spørgsmål omkring velbefindende og de måder, som folk prioriterer deres grundlæggende værdier på.

Health Is Wealth havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Health Is Wealth på YouTube.Se Health Is Wealth på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Health Is Wealth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Health Is Wealth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Health Is Wealth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Health Is Wealth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar