Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heart of a Lion

Heart of a Lion

09/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Heart of a Lion på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en ikke så høj mand og en kvinde af normal højde forelsker sig, indleder de et spændende forhold, som forpestes af andres indblanding og deres egen usikkerhed.


Se Heart of a Lion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Heart of a Lion havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heart of a Lion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heart of a Lion herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heart of a Lion er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heart of a Lion stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar