Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Heart of Invictus

Heart of Invictus

30/08/2023 | Flixfilm

Heart of Invictus på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Prince Harry
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Følg seks personer, der konkurrerer i Invictus Games 2022, en global begivenhed grundlagt af prins Harry, der hjælper sårede veteraner med rehabilitering gennem sporten.Se Heart of Invictus på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Heart of Invictus (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heart of Invictus på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Heart of Invictus (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heart of Invictus (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heart of Invictus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heart of Invictus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar