Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heart of Stone

Heart of Stone

21/10/2022 | Flixfilm

Heart of Stone på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have forladt sin hjemby som 12-årig og rejst tusindvis af kilometer arbejder en ung afghansk immigrant i flere år på at skabe sig et nyt liv i Paris.Se Heart of Stone på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Heart of Stone havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heart of Stone på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Heart of Stone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heart of Stone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heart of Stone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heart of Stone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar