Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heart of the Matter

Heart of the Matter

13/03/2022 | Flixfilm

Heart of the Matter på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ulykkeligt gift britisk officer, der udstationeret i Sierra Leone under 2. verdenskrig, indleder en affære med en østrigsk kvinde, men rammes af samvittighedskvaler.Se Heart of the Matter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Heart of the Matter havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heart of the Matter på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Heart of the Matter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heart of the Matter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heart of the Matter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heart of the Matter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar