Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heart Parade

Heart Parade

15/06/2022 | Flixfilm

Heart Parade på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: For at redde sit job må en karrierekvinde, der er bange for hunde, rejse til Kraków, hvor hun møder en charmerende enkemand, hans søn og deres højtelskede firbenede ven.

Heart Parade havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heart Parade på YouTube.Se Heart Parade på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Heart Parade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heart Parade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heart Parade, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heart Parade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar