Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heart Shot

Heart Shot

17/02/2022 | Flixfilm

Heart Shot på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Short, Action, Romance
Instruktion: Marielle Woods
Skuespillere: Zack Duhame, Josh Fried, Khalid Ghajji
Spilletid: 19 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: I denne kortfilm planlægger de forelskede teenagere Nikki og Sam deres fremtid sammen – men Nikkis farlige fortid truer med at ødelægge det hele.

Heart Shot havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heart Shot på YouTube.Se Heart Shot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Heart Shot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heart Shot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heart Shot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heart Shot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar