Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heartbreak High

Heartbreak High

14/09/2022 | Flixfilm

Heartbreak High på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ayesha Madon, James Majoos, Chloe Hayden
Spilletid: 1 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et afslørende vægmaleri udstiller alles hemmelige scoringer på Hartley High. I efterdønningerne bliver Amerie, der er kunstneren bag værket, udstødt af alt og alle.

Heartbreak High (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heartbreak High på YouTube.Se Heartbreak High på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Heartbreak High (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heartbreak High (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heartbreak High, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heartbreak High er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar