Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heartbreak High

Heartbreak High

27/11/2020 | Flixfilm

Heartbreak High på Netflix

Produktionsår: 1994–1999
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Callan Mulvey, Lara Cox, Emma Roche
Spilletid: 50 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Der er altid et lynkursus i teenagelivets genvordigheder på skemaet for eleverne på Hartley High School i denne 1990'er-serie, der foregår i Sydney.

Heartbreak High (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heartbreak High på YouTube.Se Heartbreak High på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Heartbreak High (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heartbreak High (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heartbreak High, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heartbreak High er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar