Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heartbreak Hotel

Heartbreak Hotel

01/01/2022 | Flixfilm

Heartbreak Hotel på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Colin Nutley
Skuespillere: Helena Bergström, Maria Lundqvist, Claes Månsson
Spilletid: 110 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, Italian, English, French
IMDb-karakter: 5.3

Handling: To meget forskellige fraskilte kvinder mødes i et voldsomt skænderi på en parkeringsplads og bliver derefter veninder, mens de forsøger at klare singlelivet i Stockholm.

Heartbreak Hotel havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heartbreak Hotel på YouTube.Se Heartbreak Hotel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Heartbreak Hotel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heartbreak Hotel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heartbreak Hotel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heartbreak Hotel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar