Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heartbreak Ridge

Heartbreak Ridge

04/11/2013 | Flixfilm

Se Heartbreak Ridge på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Drama, War
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Marsha Mason, Everett McGill, Moses Gunn
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Clint Eastwood er den hårdkogte sergent og krigsveteran Tom Highway, der får til opgave at få en gruppe nye og uregerlige soldater i form.


Se Heartbreak Ridge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeartbreak Ridge havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heartbreak Ridge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heartbreak Ridge herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heartbreak Ridge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heartbreak Ridge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar