Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heartless

Heartless

15/08/2016 | Flixfilm

Heartless på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Philip Ridley
Skuespillere: Jim Sturgess, Luke Treadaway, Clémence Poésy
Spilletid: 114 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Et søskendepar, som kun kan overleve ved at suge energi ud af andre mennesker, flytter til en gammel kostskole for at udforske deres dystre familiehistorie.

Heartless havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heartless på YouTube.Se Heartless på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Heartless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heartless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heartless, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heartless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar