Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heartless

Heartless

15/08/2016 | Flixfilm

Se Heartless på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: Philip Ridley
Skuespillere: Jim Sturgess, Luke Treadaway, Clémence Poésy, Justin Salinger
Spilletid: 114 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Et søskendepar, som kun kan overleve ved at suge energi ud af andre mennesker, flytter til en gammel kostskole for at udforske deres dystre familiehistorie.


Se Heartless på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeartless havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heartless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heartless herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heartless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heartless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar