Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hearts Beat Loud

Hearts Beat Loud

14/07/2020 | Flixfilm

Se Hearts Beat Loud på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Brett Haley
Skuespillere: Nick Offerman, Kiersey Clemons, Blythe Danner, Toni Collette
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Sams pladebutik går dårligt, og hans datter er klar til at flytte hjemmefra og starte på college, så Frank håber, at musikken – og kærligheden – vil redde situationen.


Se Hearts Beat Loud på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hearts Beat Loud havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hearts Beat Loud ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hearts Beat Loud:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hearts Beat Loud er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hearts Beat Loud stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar