Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hearts Beat Loud

Hearts Beat Loud

14/07/2020 | Flixfilm

Se Hearts Beat Loud på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Brett Haley
Skuespillere: Nick Offerman, Kiersey Clemons, Blythe Danner
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Sams pladebutik går dårligt, og hans datter er klar til at flytte hjemmefra og starte på college, så Frank håber, at musikken – og kærligheden – vil redde situationen.

Hearts Beat Loud havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hearts Beat Loud på YouTube.Se Hearts Beat Loud på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hearts Beat Loud ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hearts Beat Loud stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hearts Beat Loud, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hearts Beat Loud er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar