Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hearts in Atlantis

Hearts in Atlantis

01/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Hearts in Atlantis på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Mystery
Instruktør: Scott Hicks
Skuespillere: Anthony Hopkins, Anton Yelchin, Hope Davis, Mika Boorem
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: En mand med synske evner lejer et værelse hos enke og bliver venner med hendes søn. Drengen opdager mandens kræfter – og den fare han forsøger at undslippe.


Se Hearts in Atlantis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hearts in Atlantis havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hearts in Atlantis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hearts in Atlantis herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hearts in Atlantis er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hearts in Atlantis stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar