Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heartstopper

Heartstopper

22/04/2022 | Flixfilm

Heartstopper på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Joe Locke, Kit Connor, Yasmin Finney
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Teenagerne Charlie og Nick opdager, at deres uventede venskab måske gemmer på noget mere, mens de forsøger at balancere skoleliv og kærlighed i denne ungdomsserie.Se Heartstopper på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Heartstopper (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heartstopper på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Heartstopper (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heartstopper (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heartstopper, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heartstopper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar